top of page

Servicii

Instalatii

Cordep are domeniu de activitate principal lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide. Aducem Romania in secolul 21 prin realizarea sistemelor de alimentare cu apa in satele Moldovei. 

 

Realizam sisteme de canalizare, statii de înmagazinare si tratare a apei, stații de eliminare a apelor uzate, statii de pompare, sisteme de conducte pentru transportul apei.

 

Echipa noastră are o vasta experienta in realizarea lucrarilor de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide:  alimentarea cu apa a localităților Pancesti, Vorona, Tudora, Doljesti, Moldoveni, Tazlau, Gheraiesti, Roznov, Handresti, Butea, Sasca Mare, Sinca si Paiseni, Tibucani, Sagna, Roman, Tg Neamț, Bârlad. Puteti citi mai multe despre lucrarile noastre aici.

 

Activitatea este coordonata direct de fondatorul Cordep, Inginerul Emanuel Iosub, Inginer Instalatii, împreuna cu ceilalți ingineri specialiști in instalatii din echipa.  

Constructii civile si industriale
Under Construction

 

Livram solutii la cheie de cea mai inaltă calitate pentru cladiri rezidentiale si nerezidentiale.

 

Construim o casa, dar si un bloc sau chiar un cartier daca ne oferiți provocarea (si ne ocupam si de alimentarea cu apa a acestuia).

 

Construim scoli si spitale, sali de sport, clădiri pentru producție sau pentru transport. Dacă o clădire poate fi imaginata si proiectata, noi o putem construi.

 

Construim de la 0 la cheie sau modificam, renovam, modernizăm - construim pentru secolul 21 si pentru viitor.

 

Oferim solutii complete de constructii, de la pregătirea terenului pana la instalații si finisaje.  Daca doriti sa construiti, contactati-ne cu încredere.

bottom of page