top of page

Cine suntem noi

Cine suntem noi?  Suntem norocosii care prin activitatea noastra avem oportunitatea de face viata mai buna pentru foarte multi oameni.

 

Nu este usor sa construiesti, ne petrecem multe zile in noroi si vant. Dar la finalul unui proiect vedem bucuria oamenilor cand apa ajunge in casele lor sau zambetul copiilor in noile lor sali de clasa.

Suntem o companie antreprenoriala romaneasca din Tamaseni, judetul Neamt, pornita din dorinta de a lasa ceva in urma a fondatorului nostru, inginerul constructor Emanuel Iosub.

 

Născut în Tamaseni intr-o perioada când unele case încă se mai construiau din chirpici iar de instalatii sau canalizare nici nu se discuta, a infiintat in 2009 Cordep. Misiunea - de a alimenta cu apa curenta cat mai multi oameni si de a de aduce practici moderne de constructii in regiune.

Ce ne recomanda:

 

  • Experienta de lucru cu fonduri europene, cu rigurozitatea necesara de la realizarea devizelor si licitatie pana la execuție si receptia finala.

  • Evolutia constanta si pozitia curenta foarte puternica a Cordep este evidenta si din cresterea cifrei noastre de afaceri: in 2015 a depășit un milion de lei, in 2019 a depășit 12 milioane de lei.

  • In prezent, Cordep isi consolidează pozitia de constructor eficient si eficace. In calitate de antreprenor general si sustinut de partenerii nostri, realizam o varietate de lucrari de instalatii si constructii. 

  • Cordep are in prezent 15 angajati: 3 ingineri experti in instalatii si 2 ingineri constructori cu experientă sunt liderii Cordep. Viitorul este si el pregatit: un student and Facultatii de  Instalatii este asociat si el echipei noastre..

Pe scurt

Din 2009 pana in prezent, Cordep a cunoscut 3 etape de dezvoltare:

 

  • Intre 2009-2013 - Perioada de învățare si pregatire, un număr de proiecte de dimensiuni restrânse.

 

  • 2013 - 2018 - O perioada de formare si consolidare de parteneriate prin participarea la lucrări de anvergura, in subantrepriza: reabilitare dispensar medical Rachiteni, extindere rețea apa canal la Roznov, înființare rețea apa canal in Tibucani, realizarea instalațiilor de la centrul logistic Profi sunt câteva din lucrările unde Cordep a acumulat experiență.

 

2018 - un an de cotitura in istoria firmei Cordep, experiența acumulata permițând companiei sa participe la licitații si sa câștige in calitate de antreprenor general, nu doar subcontractor. 

 

  • 2018-prezent - etapa curenta din dezvoltarea Cordep este marcata de implicarea ca antreprenor general in proiecte majore, cum ar fi  “Înființare Sistem Alimentare cu Apa in satele Sasca Mare, Tinca si Paiseni, Comuna Cornu Luncii, Jud Suceava”, Reabilitare Școală Generala din Valea Ursului, Sat Giurgeni, “Alimentare cu Apa in Sistem Centralizat a localității Handresti, com Oteleni, Jud Iași”, “Infiintare sistem de Canalizare Comuna Butea, Iasi”, “Construire Dispensar Medical in Comuna Rachiteni, Jud Iasi”, Scoala noua in Rachiteni, Infiintare rețea de canalizare si Înființare sistem de alimentare cu apa in Comuna Pancesti, Alimentare cu apa Comuna Vorona Botosani.

bottom of page